dijous, 1 de desembre del 2011

Tot Un Poble 1-12-11

Avui, programa molt complet. Comencem, com sempre, amb un repàs a les principals notícies del dia. Destacant l'acte de lliurement del Premi Sant Andreu, atorgat ahir, la visita que realitza, avui, el Síndic de Greuges a Sant Andreu, els canvis en la organització de la Guàrdia Urbana al districte, el Premi Recerca Jove atorgat a l'Institut Príncep de Viana, de la Sagrera, i la commemoració del Dia contra la Sida, que es realitza avui. Precisament, aquest és el tema que destaquem, avui, en el nostre programa. I és que demà al vespre, el Centre Cultural Can Fabra serà l'escenari del XIX Art solidari contra la sida, en el que hi participaran, entre d'altres, el regidor del Districte de Sant Andreu, en Raimond Blasi. Com a artista principal de l'acte, hi haurà el pintor Perico Pastor. La sida continua essent un dels temes que preocupa a la societat d'avui dia i, per aquest motiu, hem convidat al programa a responsables de Salut Pública, de l'entitat AEC-GRIS, que treballa amb aquesta malaltia i una persona afectada.
Encara tenim temps per parlar de l'encesa dels llums de Nadal a Sant Andreu i ho fem amb un dels responsables de l'Eix Comercial de Sant Andreu.
Tanquem, com sempre, amb uns minuts adreçats a conèixer els actes i activitats que, aquests dies, es fan a Sant Andreu i els seus barris. És la nostra habitual agenda.

Escolta'l AQUÍ!

Descarrega'l AQUÍ!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada